Как и защо обработваме вашите лични  данни?

Видовете лични данни, които обработваме

  • Данни за фактура;
  • Адрес за доставка;
  • Телефон за доствка;
  • Начин на доставка;
  • Начин на плащане;
  • Статус на плащане;
  • Статус на доставката;

Форма за контакт

Данни за контакт и изпратено съобщение или публикуван коментар, предоставени при попълване на контактна форма на онлайн магазина или при изпращане до нас на имейл, конвенционална поща, факс, обаждане по телефон, публикуване на коментар на блога и други форми на комуникация и/или изразяване:

  • Лично и фамилно име;
  • Имейл адрес;
  • Телефонен номер;
  • Факс номер;
  • Адрес;
  • Интернет сайт;
  • Съдържание на коментара / съобщението;

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си. Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.Ако редактирате или публикувате статия една допълнителна бисквитка ще бъде запазена в браузъра ви. Тя няма да съдържа лични данни, а просто ще добави идентификатора на публикацията, която току що сте редактирали.

Съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Колко дълго съхраняваме личните ви данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт, съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Как използваме вашите данни

Вашите данни биват обработени и съхранявани само и единствено с целите за поръчка на артикулите обявени в нашият онлайн магазин.

Как защитаваме вашите лични данни?

Ние се ангажираме да гарантираме сигурността на личните данни като прилагаме подходящи технически и организационни мерки при съблюдаване на промишлените стандарти.

Съхраняваме Вашите данни на сигурни сървъри като използваме най-новите алгоритми за криптиране и гарантираме съхранението на резервни копия.

Цялата информация се криптира чрез SSL технология.

Въпреки мерките, които прилагаме, за да защитаваме вашите лични данни, ние сме наясно, че по принцип предаването на информация по интернет или други публични мрежи не е напълно безопасно, като съществува риск данните да могат да се преглеждат и използват от неупълномощени трети страни. Ние не можем да поемем отговорност за тези уязвимости на системи, които не са под нашия контрол.

Предоставяме ли данните ви на трети страни?

С цел подобряване качеството на нашите услуги и осигуряване на постоянна свързаност вашите лични данни могат да бъдат използвани от трети страни, а именно:

  • „СуперХостинг.БГ“ ООД, които ни предоставят хостинг за резервирана свързаност както и за нуждите на уеб сайта.Можете да се запознаете с тяхната политика за поверителност на фирменият им уеб сайт.
  • Консултанти и доставчици в различни сфери за целите на защита на наши легитимни интереси по поддържане и подобряване качеството на услугите, които Ви предоставяме, за отговаряне на законовите изисквания, защита за законни права и интереси в съдебни, досъдебни и административни производства.
  • Държавни органи и институции във връзка с извършвани от тях проверки в съответствие със законовите изисквания и ограничения

Данни за контакт с нас

  • Еmail: info@bilkovimehlemi.com
  • Телефон: +359 988 359 751
  • Адрес: Свищов, ул. Алеко Константинов 26

Компетентен надзорен орган

Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) е независимият държавен орган, който осъществява защитата на лицата при обработването на техните лични данни и при осъществяването на достъпа до тези данни, както и контрола по спазването на Закона за защита на личните данни на територията на Република България.

В случай на съмнение, че правата Ви, свързани със защитата на личните Ви данни, са нарушени, можете да подадете сигнал до КЗЛД на:

  • Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Електронна поща: kzld@cpdp.bg
  • Интернет страница: www.cpdp.bg
  • Телефон: 02 / 91-53-518

Плащане и доставка
Начините за плащане и цената на доставката ще откриете ТУК.

Уважаеми клиенти,

Информираме ви, че излизаме в заслужен отпуск от 23.12.2021г. до 04.01.2022г. Поръчките през този период ще бъдат обработени и изпратени на 05.01.2022г..

С уважение,

Екипът на Билкови Мехлеми