Поръчка

Поръчката на продукти от този сайт се извършва след добавянето им във виртуалната количка. Молим да попълвате внимателно и коректно своите данни, за да осигурим безпроблемно изпращане на поръчаните стоки.

Потвърждение и преглед на поръчките
Потвърждение за направената поръчка и промените в статуса й получавате по имейл. При необходимост от допълнителна информация за поръчката, може да се свържем и по телефона. Поръчките си може да преглеждате и като влезете в своя профил в сайта. Нямате възможност да редактирате вече направени поръчки, но можете да се свържете с нас на тел. 0988 359 751, ако имате въпроси или желаете да замените продукт(и) от поръчката си. В случай, че тя още не е изпратена, корекциите ще бъдат отразени.

Плащане на поръчките
Заплащането на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж при доставка – в офис на куриерска фирма Еконт или на посочен от Вас адрес.

Доставка
Получателят заплаща стойността на доставката, както следва:

  • Доставка до офис на Еконт на цена от 7 лв.
  • Доставка до Ваш адрес на цена от 12  лв.

Доставката се извършва в рамките на 2-5 работни от датата на поръчка в зависимост от наличностите на даден продукт. Препоръчваме за доставка да използвате офисите на куриера, защото доставката до тях е бърза, сигурна, удобна и на ниски цени.

Всички офиси на Еконт можете да откриете тук.

Връщане и замяна
Връщане и замяна на продуктите са възможни в регламентирания законово срок при следните условия:
– върнатите продукти да са в оригиналната си опаковка;
– разноските по връщането на продуктите са за сметка на клиента.
При възникнал проблем, можете да се свържете с нас на имейл info@bilkovimehlemi.com

Защита на личните данни
Данните за физически и юридически лица, предоставени по време на регистрацията и съдържащи се в потребителския профил, се използват само от този сайт и няма да бъдат предоставяни на трети страни с рекламна цел.

Плащане и доставка
Начините за плащане и цената на доставката ще откриете ТУК.