билкови-мехлеми
  • От Елена Пеева
  • 1 046
  • 0

Добре дошли в сайта Билкови мехлеми!

Медицината е изкуство да се подражава на лечебната сила на природата.

Хипократ

Няма съмнение, че най-скъпото за човека е здравето, което в голяма степен зависи от начина на живот и връзките му с околната среда. Много от нас, търсейки нови, по-добри и „престижни“ синтетични медикаменти, забравят за старинната народна медицина, която в продължение на хилядолетия е лекувала човека само и единствено с помощта на билките.

В България съществува голямо богатство и разнообразие от растителни видове, приблизително около 3 600 на брой. От тях се употребяват около 650 лечебни растения, като 300 вида се събират ежегодно.

Благодарение на разнообразните климатични и почвени условия, билките като естествен енергиен и хранителен източник съдържат висок процент биологично активни вещества. Богати са на разнообразни химични съединения като алкалоиди, гликозиди, сапонини, полизахариди, дъбилни вещества, флавоноиди, лигани, кумарини, етерични масла, витамини, микроелементи.

В билковите пчелни мехлеми, тинктури и лосиони присъстват изцяло натурални съставки, не съдържат парабени, кортикостероиди, консерванти и химични добавки. При приготвянето им се използват диворастящи билки, събирани лично от мен и моето семейство, прополис, пчелен восък, пчелен клей от екологично чисти райони. Прополисът увеличава лечебните свойства на билките и прави билковите мехлеми и лосиони много по-ефективни. Те са 100% натурален продукт.

Билковите пчелни продукти са изцяло ръчно направени. В тях е вложена много положителна енергия и вяра в лечебната сила на природата-аптеката на Господ. Всички билкови продукти са успешно изпитани и лесно приложими. При разумна употреба продуктите от този сайт са абсолютно безопасни, а съветите и консултациите безплатни.

Бъдете винаги здрави!

Добави Коментар

Плащане и доставка
Начините за плащане и цената на доставката ще откриете ТУК.