Красимир

Ползвал съм много продукти с черен оман преди, но нито един с такова бързо действие.Още на следващия ден имаше ефект, а след 10 дена забравих за болките в кръста. Чудесен е!!!

Николай

Помогна ми мехлема за псориазис-действа. Само с няколко намазвания има видимо подобрение на кожата. Седем години ме лекуваха неправилно от палмоплантарна пустулоза, но сега вече съм добре.Благодаря!

Радославов

Мехлема за ставни болки е с невероятен ефект,от много години имам проблем с коляното и този мехлем ме освободи от тия болки.Благодаря ви много за това което правите.

Александра Митева

От скоро използвам мехлема за акне. Действа светкавично бързо! Кожата на лицето ми след трето намазване е почти изчистена Благодаря за високото качество на био продуктите ви и за коректността!

Юлиян Вълков

От 10г. имам диабетни ранички по краката, досега никой мехлем не ми е помагал толкова добре, както прополисовия мехлем при рани, белези.Препоръчвам го на всеки!

Владислав Якимов

Този мехлем от черен оман е по-добър от аналогичният такъв с див кестен, от био магазините. Болката в кръста определено беше по-различна и по-силна от обикновенно, а вече съм като нов след 1 седмица.

Плащане и доставка
Начините за плащане и цената на доставката ще откриете ТУК.